over Kaf

“[Stapel] heeft niet veel woorden nodig om een boeiend, krachtig en overtuigend verhaal te vertellen. En als de twijfel bij hoofdpersoon Kaf meer en meer toeslaat, krijgt de roman een poëtisch, soms zelfs licht hallucinerend karakter […] Mooie, stijlvolle debuutroman die getuigt van een groot schrijftalent.” Lees de hele bespreking (****) van Theo Jordaan op allesoverboekenenschrijvers.nl.”

“Hoe zou het leven eruit hebben gezien als ik een ander pad had ingeslagen? Dat is de vraag die deze roman stelt en op mooie wijze uiteen weet te zetten.” Lees de hele recensie (****) op Hebban.nl.

Kaf is “een intrigerend boek” met “een aparte en beeldende schrijfstijl”, dat “meer onder de categorie art, dan onder de categorie standaardroman” valt. Hatsiekiedee. Lees de hele recensie (bekroond met 4 hartjes) op Chicklit.nl.

“‘Kaf’ zet aan tot nadenken, zaait verwarring en doet je alleszins twijfelen aan het jawoord.” 4 sterren voor Kaf in Metro België:

“Een prachtboek”. Lees de hele bespreking op Boekenz.

“Kaf is de aangename Nederlandse verrassing van 2019.” Lees de hele recensie op PlayWatchRead.

Kaf bezorgde mij veel leesplezier met aangrijpende en ontroerende momenten. Aanbevolen.” Lees de hele bespreking op Daan Leest.