nieuwe roman ‘De onzichtbare’

Op 15 september is bij uitgeverij Meulenhoff mijn tweede roman, De onzichtbare, verschenen.

Het boek gaat over een vader die valt en een zoon die hem probeert te vangen, over een coma, over een hoofdtelefoon die hersenactiviteit meet en een hypnotherapeut zonder praktijk, over een ingeburgerde filmmaker op de vlucht voor zijn demonen, op zoek naar een vorm, over een gekneusd huwelijk en zelfverkozen eenzaamheid, over een meisje dat griezelige dingen in haar schoolschrift tekent, over twee bronzen jongens in de zon in het bos, over klimaatactivisten met lege blikken, over een krakkemikkig geloof in de louterende kracht van kunst, over een geoloog met liefdesverdriet en een fascinatie voor grotten, over dat wat onder de oppervlakte verborgen blijft, een uitgegumde tekening van Willem de Kooning, de stieren van Lascaux, de kleuren van de aarde en een melancholieke satelliet.